Onze aanpak
Ons Hulpaanbod
Actualiteiten
ISO9001:2015 gecertificeerd
BMO staat voor kwaliteit van de ondersteuning. We hebben die kwaliteit geborgd in de internationaal erkende norm ISO9001:2015. Dit gaat over procesmatig werken en beheersing van onze bedrijfsactiviteiten. Bovendien werken we continu aan klanttevredenheid en efficiency.
In het belang van cliënt, gemeente en zorgkantoor
Voor onze cliënten betekent dit dat BMO op consistente wijze diensten levert. Onze diensten voldoen aan de eisen van onze cliënten en sluiten aan op de wet- en regelgeving. De ISO-certificering heeft ook tot doel om de klanttevredenheid te verhogen. Hiervoor werken we met gemotiveerde medewerkers die zich optimaal inzetten en betrokken zijn bij de cliënt. Dankzij goed relatiemanagement hebben we een win-win situatie met gemeentes en zorgkantoren. Samen streven we naar toegevoegde waarde voor beide partijen.
Onze aanpak
Sta jij open voor professionele begeleiding? Dan kunnen we jou misschien goed helpen. BMO is er voor (jong)volwassenen met complexe hulpvraag. Als gevolg van een diagnose, een psychische of psychiatrische problematiek of een verstandelijke beperking. Vrijwel altijd gaat het om een combinatie daarvan. Veel van onze cliënten worstelen met één of meer verslavingen. Dát kan het allemaal heel ingewikkeld maken voor je. Wij kijken graag naar de mogelijkheden. Dit is onze aanpak:
Een kennismaking / Intake
Klop je bij ons aan, dan houden we een ontspannen gesprek, met een bak koffie of thee. We zijn benieuwd waarom je juist bij BMO hulp zoekt. Je hoeft echt niet je hele dossier gelijk op tafel te leggen. We leren jou graag als mens kennen met alles wat jou bezig houdt. Tijdens dit gesprek bespreken we je hulpvraag. Wij vertellen zelf over BMO en wat we misschien voor je kunnen doen.
Intern overleg
Na de intake bekijken we of we je inderdaad kunnen helpen. We beslissen dit in een intern overleg met de gedragsdeskundige en het managementteam van BMO. Denken we dat jij ergens anders beter op je plek bent, dan vertellen we je dat eerlijk. Ook vertellen we je dan waar je wél moet zijn. We laten je dus niet zonder oplossing de deur uitgaan.
Indicatie aanvragen
Het kan zijn dat je nog geen indicatie hebt. We vertellen je hoe je die indicatie moet aanvragen. Je kunt dat zelf doen óf samen met je huidige hulpverlener. Als dit niet lukt, helpt BMO je graag verder.
Ondersteuningsplan
Je krijgt een begeleider van BMO. Samen maken we afspraken over de begeleiding en stellen we samen met jou doelen. Deze afspraken en doelen staan in het ondersteuningsplan. Zoals welke vorm van ondersteuning je krijgt: ambulante begeleiding, begeleid zelfstandig wonen, beschermd wonen of dagbesteding. In het plan staat jouw diagnostiek beschreven, jouw wensen en behoeften en mogelijkheden. Twee keer per jaar wordt dit plan samen met je begeleider geëvalueerd.Samen aan de slag
En dan? Samen aan de slag. We doen het graag samen met jou, maar je moet natuurlijk wel zélf willen. Bij de begeleiding hanteren we de methodiek ‘Geef me de 5’. Dat biedt jou en ons duidelijkheid en structuur.
Populaire pagina's
Contact
Meervelderweg 26
3888 NK Uddel (Nw. Milligen)