Dagbesteding

  Dagbesteding

  BMO biedt in Uddel dagbesteding. Hier komen (jong)volwassenen om te leren werken aan hun mogelijkheden en vaardigheden op het gebied van arbeid. De dagbesteding wordt gegeven door professionele werkbegeleiders met kennis van de complexe hulpvraag en daarbij horende trainingsprogramma’s. We houden natuurlijk rekening met jouw mogelijkheden en interesses.

  Dagbestedingslocatie in Uddel

  De dagbestedingslocatie in Uddel is gevestigd in een grote boerderij, met daarboven het woongedeelte. Je kunt er van alles doen. Van taarten bakken tot terreinonderhoud. En van houtbewerking tot sleutelen aan fietsen, scooters en motoren. De zelfgemaakte producten verkopen we op markten. Ook onderhouden we een stuk bos van Staatsbosbeheer. Tussen de middag eet je samen met de andere deelnemers in een gezellige kantine. Ook verzorgen we verschillende dieren met hun verblijven.

  Daarom is dagbesteding goed voor je

  Dagbesteding is goed voor je. Het geeft je meer structuur in je leven. Ook geeft het je leven meer waarde en een doel. Je leert mensen kennen, wat fijn is als je je vaak eenzaam voelt. Je leert samenwerken, doet sociale vaardigheden op en krijgt verantwoordelijkheidsgevoel. Als je iets doet wat je goed kan en leuk vindt, dan geeft dat een goed gevoel. Dat is goed voor je eigenwaarde.

  Meer weten over dagebesteding bij BMO?

  Ja, graag contact